Tarhoňa 3-vaječné 350g
Cestoviny sú dôležitým zdrojom vitamínov, minerálnych látok a sacharidov. Sítu plnú farbu týmto cestovinám dodáva prírodné farbivo a antioxidant kurkuma, ktorá je známa aj svojimi liečivými účinkamy. Cestoviny sušíme pomalým, 12h programom, pre zachovanie čo najvyššej kvality a chuti. Takmer celý proces balenia prebieha náročnou ručnou prácou.
Tým sa zaručuje nielen vysoká kvalita cestovín ale aj ich zdravotná nezávadnosť.
Návod, ako pripraviť perfektnú tarhoňu, nájdeš dole v popise.
Podrobný popis
- pripravované tradičným spôsobom za pomoci vyspelej technológie
- sušené pomalým 12h. programom, pre zachovanie čo najvyššej kvality a tvaru
- z kvalitných surovín bez použitia akýchkoľvek farbív a umelých a konzervačných prísad
- ručne balené
- múka a ingrediencie od Slovenských dodávateľov
Zloženie:
pšeničná múka, voda, sušená vaječná zmes, 31,2g (2,42%) na 1kg
múky, kurkuma.
Príprava:
- Príprava tarhone začína odmeraním si samotnej tarhone. Z množstva 350g sú dva poháre. Pomer tarhone a vody je 1:1,5. Pri dvoch pohároch tarhone potrebujeme tri poháre vody.
- Cibuľku očistíme, rozdelíme napoly a spolu s tarhoňou opražíme nasucho, približne 5-10 minút do hneda. Dávame pozor, aby sa nepripálila. Odstavíme, pridáme maslo, premiešame a zalejeme vlažnou vodou, osolíme.
- Vrátime na sporák, necháme zovrieť, premiešame a prikryjeme. Dusíme 10-15 minút na miernom ohni. Odstavíme, neodkrývame a necháme dôjsť ešte ďalších 20 minút. Potom tarhoňu odkryjeme a premiešame.
Ustanovená príprava :
varíme v osolenej vode 1l na 100g, 3-7min. podľa druhu cestovín,
po scedení prelejeme studenou vodou.
Alergény: lepok, vajcia
Krajina pôvodu: Slovensko
Skladujte na suchom a mieste. Nevystavujte priamemu slnečnému
žiareniu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Prílohové cestoviny |
---|---|
Záruka: | 20 mesiacov |
Hmotnosť: | 0.35 kg |